Home :: Bemutatkozás :: Csapat :: Partnerek :: Referencia :: Kapcsolat :: Ajánlatkérés
KOMMUNIKÁCIÓ


Gerardus sok éves kommunikációs tapasztalatával az adott szervezet stratégiáját megismerve kiválasztja és megvalósítja a legelőnyösebb kommunikációs eszközöket, megtervezi a sajtóeseményeket, felkészíti a szervezet vezetőit a nyilvános szereplésre, és értékeli a visszacsatolásokat.

„A kreatív kommunikáció alapja az ötlet. Hagyományos és modern eszközök egyaránt rendelkezésünkre állnak, használatuk célja: pozitív gondolatok ébresztése." A szöveg, a grafikai elemek, a fotók, a színek, az üres felületek egysége, rendszere a kompozíció. Egy szervezet kommunikációja során használt nyomtatványok, a kapcsolódó sajtóanyagok, köz- és zártterületi médiumok akkor sikeresek, ha a kompozíció üzenetének megértése, dekódolása, szándékaink szerinti. Minden jó megoldás presztízs értéket hordoz.

Egy honlap, egy film, egy cégembléma vagy termékvédjegy (logo) olyan összetett munka eredménye, amelyben piaci ismeret, kultúra, verbális és nonverbális tudás, kreativitás ötvöződik. Alkalmas a termék, szolgáltatás, szervezet reprezentálására, mert megkülönböztet és a célcsoport azonosan dekódolja. Megjelenésében és technikai kivitelében olyan, hogy valamennyi print- és elektronikus médiumban felhasználható legyen. Az ipari formatervezés (design), a csomagolás, és a védjegy használata visszacsatolásra ad lehetőséget. A Gerardus a pozitív vélemény illetve közvélemény megteremtését ajánlja.